Zwembad, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Toscane Zwembad, Lola, 3,75m x 2,96m, escalier Pacio, liner Marbella

Zwembad Lola

Eigenschap(pen) van het zwembad

Model : Lola
Afmetingen : 3,75m x 2,96m
Trap : Pacio
Liner : Toscane
Mini

Zwembad LolaLola

Het minizwembad Lola is sierlijk en eigentijds, heeft een formaat dat perfect in elke omgeving kan worden ingepast, zelfs als er niet veel plaats is. De vierkante vorm wordt verzacht door de afgeronde hoeken en biedt een aangename plek om te ontspannen en van het leven te genieten.

Afmetingen

De afmetingen van het zwembad Lola, 3,75 m x 2,96 m, zijn perfect voor mensen die een zwembad in de tuin willen, maar heel weinig plaats hebben. Het minizwembad Lola is een echt plezierbad en heeft een oppervlakte van 9 m².

Standaarduitrusting

Het minizwembad Lola wordt geleverd met een uitgebreide standaarduitrusting die u geheel naar smaak kunt personaliseren: een vlakke bodem van 1,20 m of een aflopende bodem, een liner in grijs, munt, toscane of azuurblauw, een Pacio-trap die harmonieus aansluit bij de vormen van het zwembad en keuze uit drie filtersystemen: met patronen, zand of een compactsysteem.

Comfortopties

Om maximaal comfort te halen uit dit minizwembad kunt u het zwembadmodel Lola aanvullen met STONE-tegels en met kleurenspots of led-verlichting. Zo geniet u ook ’s avonds van een mooi uitzicht op uw zwembad. Om het comfort en de uitstraling van uw zwembad te verbeteren en optimale veiligheid te bieden staan er voor het model Lola ook overkappingen, veiligheidshekken en alarmen ter beschikking. 

De pluspunten 

Omdat de oppervlakte kleiner is dan 10 m² hebt u geen bouwvergunning nodig en is Lola een eigentijds zwembad dat overal geïntegreerd kan worden, ongeacht de indeling en de grootte van uw tuin.

Lola is een minizwembad, maar u kunt het wel volledig personaliseren. 

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht