Trappen

Een elegant en comfortabel accent…

Een esthetische en comfortabele trap is een belangrijk element bij het personaliseren van uw zwembad.
Het staat leuk, wordt door de hele familie op prijs gesteld, vergemakkelijkt en beveiligt de toegang tot het zwembad en wordt vooral aangeraden voor jonge kinderen en senioren.

Ze worden van hoogwaardig materiaal gefabriceerd in onze fabriek (uitgezonderd de Orbis) en worden systematisch gecontroleerd en getest voordat ze op de markt worden gebracht.

Trap Enjoy

Trap EnjoyTrap EnjoyTrap Enjoy

Width : 2,50 m

Available exclusively on the Elsa pool range.

The Enjoy staircase, with the elegant timeless style, was specially designed for the Elsa model. The wide dimensions make
it possible to enjoy an actual, comfortable convivial space in the swimming pool, without decreasing the swimming area.

Breedte: 2,96 m

Uitsluitend verkrijgbaar voor de modellen : Cléa, Luna, Eva, Emma en Lola.

De Pacio-trap maakt integraal deel uit van het zwembad en creëert hierdoor ruimte rondom het zwembad. Het zwembad en de trap vormen een uniek en onlosmakelijk geheel.

Trap Inside

Trap InsideTrap InsideTrap Inside
Inside is de nieuwe trap van Waterair zwembaden. Exclusief voor het model Sara. INSIDE is een combinatie tussen modern design en een optimale ergonomie. De positie in de hoek maakt het mogelijk de gehele lengte van het zwembad voor sportief zwemmen te benutten en garandeert bovendien een veilige manier om in het zwembad te komen.

- in 2 kleuren verkrijgbaar : beige graniet en grijs graniet
- mogelijke accessoires : balnéo en Escalight ( 3 led lampjes om de trap je verlichten en een veilige toegang tot het zwembad te waarborgen)

Breedte: 1,17 m

De zwembadtrap van Orbis is de nieuwste creatie van de trappenlijn van Zwembaden Waterair. Het geraffineerde en eigentijdse design zorgen ervoor dat deze trap naadloos bij alle zwembadvormen aansluit.

Trap Paso

Trap PasoTrap PasoTrap Paso

Breedte: 1,60 m

Dankzij de smalle breedte van de trap Paso is hij makkelijk in te passen in de verschillende zwembadconfiguraties. De tweede trede is speciaal ontwikkeld om u een comfortabele zitplaats te kunnen bieden.

Leverbaar in de kleuren wit of graniet.

Trap Roman

Trap RomanTrap RomanTrap Roman
Breedte: 2,60 m

De zwembadtrap Roman is zowel elegant als ruim en fungeert als een echte ontspanningszone. Leverbaar in de kleuren wit of graniet. De trap Roman kan eveneens worden voorzien van een roterende jet.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht