Bouwoplossingen

Leg uw zwembad geheel naar eigen wens aan...

Hoe bouw ik een Waterair-zwembad? Een zwembad van Waterair kunt u heel eenvoudig in enkele dagen aanleggen. U kunt uw zwembad makkelijk inpassen, zelfs op terreinen met een beperkt oppervlak of die moeilijk te bereiken zijn.

Bespaar afhankelijk van de door u gekozen formule 30 tot 50% vergeleken met traditionele methodes*. Dankzij het gratis plaatsingsadvies kunt u de juiste keuze maken wat betreft de aanleg van uw zwembad.


De Kit
U wilt zelf uw zwembad aanleggen.

Kit met assistentie
U geeft er de voorkeur aan om de aanleg van uw zwembad over te laten aan een professional.

Klaar om te zwemmen
Waterair selecteert voor u een team van professionals die de volledige plaatsing van uw staalplaten zwembad voor u zullen uitvoeren.


Zwembadaanleg
Dankzij het concept van panelen die aan elkaar worden bevestigd, blijft de aanleg van uw zwembad een eenvoudige klus. Het team van professionals van Zwembaden Waterair neemt de de bouw van uw zwembad voor hun rekening. Zo profiteert u van een eenvoudige en betrouwbare bouwoplossing die is aangepast aan uw terrein.

 


 

 


De verschillende stappen bij de aanleg van uw zwembad

Stap 1: Het terrein uitgraven en gereed maken


De grondwerker heeft de beschikking over een gedetailleerde bouwtekening om de omtrek van het zwembad te kunnen afbakenen en het op de gewenste diepte uit te kunnen graven.
Stap 2 : Het raamwerk in elkaar zetten en plaatsen


Ieder paneel weegt maximaal 27 tot 44 kg en is makkelijk te hanteren.
De panelen worden eenvoudig aan elkaar bevestigd met behulp van dubbele bouten.

 

 Stap 3: De bodem stabiliseren


Het gaat om de aanleg van een eenvoudige deklaag (zonder betonbodem of verstevigend metselwerk) of een gestabiliseerd zandbed
Stap 4: De liner plaatsen


De druk van het water zal de liner tegen de randen en de bodem drukken.
Dankzij het Fire-systeem kan de liner zonder lelijke plooien perfect afgewerkt worden geplaatst. Bovendien hoeft u de randtegels niet te verwijderen als u de liner wilt vervangen.

 Stap 5: Het plaatsen van de randtegels


Zodra de randtegels zijn gelegd, kunt u eindelijk het water in!


Stap 6 : Aankleding


Het zwembadterras kunt u geheel naar eigen wens ontwerpen…
* Geldig voor de Kit of de Kit met assistentie.
Vraag
uw catalogus aan
GRATIS
Persoonlijke offerte Vraag een gratis, persoonlijk plaatsingsadvies aan
Zwembadaanleg

Voor de montage kunt u vertrouwen op een heldere en nauwkeurige technische handleiding die is aangepast aan uw zwembad, met aanwijzingen die eenvoudig te begrijpen zijn en duidelijke schema's. Bovendien kunt u gebruik maken van de telefonische hulplijn die 6 dagen per week bereikbaar is. En tot slot kunnen onze zwembadtechnici van Waterair, de terreinpecialisten, zich indien nodig verplaatsen.

Vraag uw GRATIS catalogus aan

Alle velden zijn verplicht